top of page

Lustgårdens Hantverks- och Hälsomässa

8 juni - Strandbackens Folkpark i Dala-Floda

En helt ny mässa som blandar hantverkare, andlighet och hälsa. Belägen i det som Carl von Linné kallade Dalarnas Lustgård, Dala-Floda. Därav namnet. Lustgårdens Hantverks- och Hälsomässa. Byn har en vacker och naturnära folkpark som ofta tas i bruk för evenemang och som är väldigt omtyckt. Parken ligger omgiven av skog och har även skogspartier innanför grindarna. En mysig stig slingrar sig runt området där vi tänker oss flera olika mässutställare visa upp sina verksamheter från sina tält.

I mitten finner du serveringen där du kan köpa kaffe med duppa, smörgåsar och enklare luncher. Dessutom är väl ingen folkpark komplett utan korv med bröd.  Bredvid finns stora stenpartier där barnen älskar att balansera, hoppa och klättra runt.

Högst upp i området finner du parkens stora satsning. En stor byggnad med tak, men än så länge utan väggar. En perfekt plats för de utställare som har mindre platser, eller som inte vill ta med sig tält. Här finns också en helt ny lokal inomhus där det finns möjlighet för seanser, föreläsningar eller vad man nu vill erbjuda.

Mässan satsar också på några mindre aktiviteter för att hålla den yngre publiken strålande glad. Vi ser för oss bl.a. fiskedamm, ansiktsmålning och tipspromenad.

Tid: Kl 10-17

Adress: Parkvägen 16, 786 95 Dala-Floda

parken.jpg

Vill du vara med som utställare?

Följ länken nedan för att läsa mer och anmäla dig.

Observera att formuläret är på tre sidor. Du måste fylla i sida 1 för att gå vidare till sida 2 och 3, men du kan välja att gå tillbaka i formuläret och ändra dina uppgifter innan du skickar in det.

Läser mer om mässan här

bottom of page